Search
Close this search box.

ARTIKKELI

Uudistetut Pihapiirin lintuja ja Pihapiirin kasveja -pelikortit nyt saatavilla

Kalatalouden Keskusliiton Pihapiirin lintuja ja Pihapiirin kasveja -pelikortit ovat saaneet uuden ilmeen.

Kesällä 2022 järjestetyn yleisöäänestyksen uudesta korttipohjasta voitti yksinkertaistettu valkoinen tausta, jossa linnut ja kasvit ovat keskiössä. Pihapiiriemme kauniin värikkäät linnut sekä kiinnostavat kasvit erottuvat jatkossa näkyvästi valkoista taustaa vasten.

Korttipakoissa on 55 eri lintu- tai kasvilajia. Jokaisessa kortissa on kuvattu eri laji, sen tieteellinen nimi sekä nimi suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Pihapiirin lintuja -pelikorttien neliväriset kuvat perustuvat von Wrightin veljesten alkuperäisiin lintuakvarelleihin. Pihapiirin kasveja -korteista löytyvät yleisimmät puut ja pensaamme, kukkivat pihan kaunistukset, satoisat hyötykasvimme sekä puutarhurin rikkakasvitkin.

Tiedot:

• Hinta 6,20 € (sis. alv)
• Valmistettu Suomessa! Suomalainen avainlipputuote

Korttien graafisesta ilmeestä vastaa graafikko Katja Kuittinen

Valmistaja: Kalatalouden Keskusliitto/Kalatalouspalvelu KAPA Oy

Kiinnostuitko? Liitele tuotekauppaan ja tilaa uudet pelikortit itsellesi, lahjaksi tai jälleenmyyntiin!