Search
Close this search box.

Uutiskirjeen tietosuojaseloste

Kalatalouden Keskusliiton uutiskirjeen asiakasrekisteri

Tietosuojasi on meille tärkeä. Tallennamme vain sellaisia henkilötietoja, joita tarvitsemme tilauksen toimittamiseen ja asiakassuhteen hoitamiseen. Tässä selosteessa kerromme tarkemmin, mitä tietoja tallennamme ja mihin me niitä käytämme. 

Rekisterin sisältö ja käyttötarkoitukset

Asiakasrekisteriin tallennamme seuraavat tiedot henkilöistä, jotka ovat tilanneet meiltä uutiskirjeen:-Nimi-Sähköpostiosoite-Syntymäpäivä Asiakasrekisterin tietolähde on asiakkaan itse ilmoittamat tiedot. Käytämme asiakasrekisterin tietoja yksinomaan tilausten toimittamiseen ja mahdollisiin tilausta koskeviin yhteydenottoihin. Asiakkaan suostumuksella voidaan myös lähettää asiakastyytyväisyyskyselyjä ja tuotteita koskevia uutisia. 

Tietojen luovuttaminen

Emme luovuta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Uutiskirjeen tilaajien osalta tilaajien tiedot ovat Mailchimp palvelussa uutiskirjeen postitusta varten (Mailchimp Privacy Policy). 

Rekisterin ylläpitäjä ja yhteystiedot

Rekisterinpitäjänä toimii Kalatalouden Keskusliitto ry ja asiakasrekisterin vastuuhenkilönä toimii Tapio Gustafsson. Rekisterinpitäjän yhteystiedot ovat:Nimi: Kalatalouden KeskusliittoY-tunnus: 0202139-02Postiosoite: Malmin kauppatie 26, 00700 HelsinkiSähköposti: kalastus@ahven.netPuhelin: (09) 6844 590 

Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on oikeus saada kopio sinusta tallennetuista tiedoista. Jos havaitset tiedoissamme virheitä tai puutteellisuuksia, korjaamme ne pyynnöstäsi kohtuullisen ajan kuluessa. Jos tietojen tallentaminen on perustunut suostumukseen, olet milloin tahansa oikeutettu peruuttamaan suostumuksesi. Jos pyydät tietojesi poistamista rekisteristämme, toteutamme tämän pyynnön, jollei voimassa oleva sopimussuhde tai lainsäädäntö velvoita meitä säilyttämään tietosi määrätyn ajan. Tietosuoja-asetuksen vastaisesta menettelystä rekisteröidyllä on oikeus valittaa valvontaviranomaiselle. Suomessa tietosuoja-asetuksen mukaisena valvontaviranomaisena toimii Tietosuojavaltuutettu. Emme suorita automatisoitua päätöksentekoa (profilointia). 

Tietojen säilytysaika ja suojaaminen

Asiakasrekisterin tiedot poistetaan tilauksen päättymisen yhteydessä. Rekisterissä olevat tiedot suojataan käyttöoikeuksilla, salasanoilla ja säilytystilojen lukituksilla. Koko henkilöstö on saanut koulutusta tietosuojasta-asioista. Jos suojaustoimenpiteistä huolimatta sattuisi tietomurto, ilmoitamme tapahtuneesta tietosuoja-asetuksen määräämällä tavalla.