Search
Close this search box.

Kalatalousalueet kartalla

Suomessa on vuoden 2019 alusta toiminut 118 kalatalousaluetta. Alla oleva kalatalousaluekartta auttaa tutustumaan kalatalousalueisiin. Karttaa klikkaamalla avautuu lisätietoja kulloinkin valittuna olevasta kalatalousalueesta. Kartan vasemman reunan karttataso -valikosta voi valita itselleen mieluisan taustakartan ja näkyviin saa myös tietoa kalastusrajoituksista. Kartan hakutoiminnon avulla voi etsiä haluttua aluetta, kuten järvi tai kunta, kirjoittamalla alueen nimen sivun ylälaidassa näkyvään hakukenttään. Kartan voi keskittää omaan sijaintiin painamalla oikean reunan pyöreää painiketta. Karttaa painamalla esiin tulevat kalatalousalueen tiedot ja linkki kalatalousalueen nettisivuille

Kalatalousalueet löytyvät aakkosjärjestyksessä kartan alapuolelta. Valitsemalla kalatalousalueen avautuu linkki kyseisen kalatalousalueen nettisivuille.

Kalatalousalueiden nettisivuilta löytyy tietoa muun muassa kalastusluvista ja -rajoituksista, alueen kalakannoista sekä kalavarojen käyttö- ja hoitosuunnitelmista. Sivuilta löytyy monin paikoin myös osakaskuntien yhteystietoja ja tietoja alueen kalastuskohteista. Sivustot kehittyvät edelleen.

Huom! Uusimmat linkit löytyvät listasta kartan alapuolelta. Kartan linkkejä päivitetään harvemmin.