Toimitusehdot

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupassa, puhelimitse: 09-6844 590, sähköpostilla: kalastus@ahven.net tai asioimalla toimistollamme: Malmin Kauppatie 26 (4 krs.), 00700 Helsinki. Verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset vahvistetaan sähköpostitse, vahvistuksen toimittaminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta.

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Pidätämme oikeuden hintojen, toimituskulujen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Tuotteiden maksu tapahtuu laskulla, lasku lähetetään paperisena antamaasi osoitteeseen tai sähköpostilla antamaasi sähköpostiosoitteseen.
Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Hinnat sisältävät arvonlisäveron, kirjat, oppaat ja lehdet 10 % ja muut tuotteet 24 %.

Tuotteet toimitetaan Postin kautta kirjeenä, pikkupakettina tai postipakettina. Postipaketit toimitetaan noutopisteeseen. Toimitustapa määräytyy tuotteen koon mukaan.

Toimituskulut määräytyvät tilauksen hinnan mukaan, kulut näkyvät kassalla.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee virheestä ilmoittaa 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta tai toimituksen viivästyessä huomattavasti.

Tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus. Tuotteiden asiakaspalautus maksutta Postin kautta osoitteella:
Kalatalouden Keskusliitto
Sopimusnumero 637621
Malmin kauppatie 26
00700 Helsinki

Lisätietoja saat sähköpostilla osoitteesta kalastus(at)ahven.net tai soittamalla numeroon 09 6844 590.