Search
Close this search box.

Toimitusehdot

Kalatalouspalvelu Kapa Oy myy tuotteita yksityishenkilöille, yrityksille, yhdistyksille, yhteisetuuksille, säätiöille ja muille oikeushenkilöille Suomeen. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Hinnat sisältävät arvonlisäveron, kirjat, oppaat ja lehdet 10 % ja muut tuotteet 24 %.

Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupassa, puhelimitse: 09-6844 590, sähköpostilla: kalastus@ahven.net tai asioimalla toimistollamme: Malmin Kauppatie 26 (4 krs.), 00700 Helsinki. Verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset vahvistetaan sähköpostitse, vahvistuksen toimittaminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta.

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Pidätämme oikeuden hintojen, toimituskulujen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Maksaminen

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla ja maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot
Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk(at)vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Laskut

Paperi-, sähköposti ja verkkolaskuista vastaa Kalatalouspalvelu Kapa Oy. Laskut on tarkoitettu yrityksille, yhdistyksille, yhteisetuuksille (osakaskunnat), säätiöille ja muille oikeushenkilöille.

Maksuehto Kalatalouspalvelu Kapa Oy laskuissa on pääsääntöisesti 14 päivän netto. Pidätämme oikeuden muuttaa maksuehtoa tapauskohtaisesti.

Kalatalouspalvelu Kapa Oy:n yhteystiedot
Kalatalouspalvelu Kapa Oy (Y-tunnus 0815437-0)
Sähköposti: kalastus(at)ahven.net
Puhelin: 09 6844 590
Postiosoite: Malmin Kauppatie 26, 00700 Helsinki

Toimitus

Tuotteet toimitetaan Postin kautta kirjeenä, pikkupakettina tai postipakettina. Postipaketit toimitetaan noutopisteeseen. Toimitustapa määräytyy tuotteen koon mukaan.

Toimituskulut määräytyvät tilauksen hinnan mukaan, kulut näkyvät kassalla.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee virheestä ilmoittaa 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta tai toimituksen viivästyessä huomattavasti.

Palautusoikeus

Tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus. Tuotteiden asiakaspalautus maksutta Postin kautta osoitteella:
Kalatalouden Keskusliitto
Sopimusnumero 637621
Malmin kauppatie 26
00700 Helsinki

Tilaajalla ei ole 14 päivän peruuttamisoikeutta, jos sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan tilaajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi tarpeita vastaavaksi, esimerkiksi pyydysmerkkejä tai muita personoitavia tuotteita.

Lisätietoja saat sähköpostilla osoitteesta kalastus(at)ahven.net tai soittamalla numeroon 09 6844 590.