Valtakunnalliset kalatalousaluepäivät 28.-30.3.2022 Silja Symphony

Kalatalousaluepäivien uusi ohjelma (pdf)

Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin. 

Kolmannet valtakunnalliset kalatalousaluepäivät siirtyvät helmikuulta maaliskuulle, uusi ajankohta on maanantai-keskiviikko 28.-30.3.2022. Kalatalousaluepäivät vietetään risteilyn muodossa Silja Symphonylla. Laiva lähtee Olympiaterminaalista (Olympiaranta 1, 00140 Helsinki) kohti Tukholmaa.
Tervetuloa mukaan keväiselle risteilylle! 

Ilmoittautuminen

Valtakunnallisille kalatalousaluepäiville voi osallistua vain Kalatalouden Keskusliiton kautta varatulla kokouspaketilla. Kokouspakettiin sisältyvät ohjelman mukaiset ruokailut ja kahvit, majoitus 1 tai 2 hengen Promenade-luokan hytissä sekä kokousaineisto. Kokouspaketin hinta on 415 e/henkilö, jos majoitus on yhden hengen hytissä ja 360 e/henkilö, jos majoitus on kahden hengen hytissä. Jos varataan kahden hengen hytti, ilmoitetaan hyttikaverin tiedot samalla lomakkeella. 

Ilmoittautumislomakkeessa olevista hinnoista ei tarvitse maksaa arvonlisäveroa (ArvonlisäveroL 66 §). Ilmoittautumislomake on sivun alareunassa.

Paikkoja risteilylle on rajoitetusti ja ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen päättyy 17.2.2022. 

Peruutusehdot

Mahdollisista peruutuksista ja henkilövaihdoksista on ilmoitettava 20.2.2022 mennessä. Mikäli osallistuminen perutaan 20.2.2022 jälkeen, osallistumismaksua ei voida palauttaa. Jokaisen ilmoittautuneen tulee huolehtia matkavakuutuksesta mahdollisen sairauden ja siitä aiheutuvien kulujen varalta. Suosittelemme vahvasti matkavakuutuksen ottamista. 

Lisätietoa risteilystä ja järjestelyistä saa Marja Paavilaiselta, marja.paavilainen(at)ahven.net, puh. 09 6844 5926 tai 044 426 2402. 

Koronavirus

Seuraamme koronavirukseen liittyvää informaatiota ja lähetämme osallistujille tietoa sähköpostilla ennen matkaa. Ilmoitathan siis sähköpostiosoitteen, josta tavoitamme. Laivayhtiön ajankohtaista informaatiota voit seurata koronavirusinfosta ja infoa matkustamisesta Ruotsiin löytyy täältä.

Tietosuojaseloste

Ilmoittamianne tietoja käytetään koulutuksen järjestämiseen ja tilaisuuden hallinnoimiseen sekä tarvittavat tiedot välitetään laivayhtiölle, matkatoimistolle sekä painotalolle tapahtumaan liittyvää materiaalia varten. Lisätietoja saatte Kalatalouden Keskusliiton Valtakunnallisten kalatalousaluepäivien tietosuojaselosteesta

Kiitos ja tervetuloa keväiselle risteilylle! 

 

Huom! Mikäli et saa ilmoittautumisesta vahvistusta sähköpostiisi, ilmoittautuminen ei ole tullut perille.
Ota yhteyttä toimistoomme: marja.paavilainen(at)ahven.net, puh. 09 6844 5926 tai 044 426 2402.