Valtakunnalliset kalatalousaluepäivät 14.-16.2.2022 Silja Symphony

Kalatalousaluepäivien ohjelma 2022
Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.

Kolmannet valtakunnalliset kalatalousaluepäivät vietetään risteilyn muodossa Silja Symphonylla 14.-16.2.2022. Silja Symphony lähtee Olympiaterminaalista (Olympiaranta 1, 00140 Helsinki) kohti Tukholmaa. Valtakunnallisille kalatalousaluepäiville voi osallistua vain Kalatalouden Keskusliiton kautta varatulla kokouspaketilla. Kokouspakettiin sisältyvät ohjelman mukaiset ruokailut ja kahvit, majoitus 1-2 hengen Promenade-luokan hytissä sekä kokousaineisto.

Ilmoittautumiskaavakkeessa olevista hinnoista ei tarvitse maksaa arvonlisäveroa (ArvonlisäveroL 66 §).
Paikkoja risteilylle on rajoitetusti ja ilmoittautuminen on sitova. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 17.12.2021 (laivayhtiön vaatimus). Risteily laskutetaan joulukuussa.

PERUUTUSEHDOT:
Peruutuksista ja henkilövaihdoksista on ilmoitettava aina! Risteilylle osallistuvan henkilön tiedot voidaan tarvittaessa vaihtaa toisen henkilön tietoihin. Mikäli osallistuminen perutaan 28.12.2021 jälkeen, osallistumismaksua ei palauteta. Jokaisen tulee huolehtia omasta matkavakuutuksesta mahdollisen sairauden ja siitä aiheutuvien kulujen varalta.

Lisätietoja risteilystä ja järjestelyistä Marja Paavilainen, puh. 09 6844 5926, marja.paavilainen(at)ahven.net

Seuraamme koronavirukseen liittyvää informaatiota ja päivitämme ohjeita sekä ilmoitamme osallistujille muutoksista tarvittaessa. Laivayhtiön ajankohtaista informaatiota voit seurata koronavirusinfosta.

Ilmoittamianne tietoja käytetään koulutuksen järjestämiseen ja tilaisuuden hallinnoimiseen sekä tarvittavat tiedot välitettään laivayhtiölle, matkatoimistolle sekä painotalolle tapahtumaan liittyvää materiaalia varten.
Lisätietoja saatte Kalatalouden Keskusliiton tietosuojaselosteesta.