Search
Close this search box.

Suomen Kalastuslehden tilaus

Voit tilata alla näkyvällä lomakkeella Suomen Kalastuslehden usealle tilaajalle kerrallaan. Tilaus alkaa automaattisesti vuoden alusta ja tilaajille lähetetään vuoden aikana ilmestyneet lehdet postissa.

Suomen Kalastuslehti on kalatalousalan järjestö- ja ammattilehti, joka on suunnattu vesienomistajille, osakaskuntien ja kalastusalueiden aktiiveille, ammattikalastajille sekä kaikille kaloista, kalavesien hoidosta ja kalastuksesta kiinnostuneille. Lehti sisältää asiantuntijoiden kirjoituksia kalavesien hoidosta, kalakantojen kestävästä käytöstä sekä tuoreimmista kalatalouden tutkimustuloksista. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1892.

Suomen Kalastuslehden mediakortista löytyvät lehden ilmestymisaikataulu ja ilmoitushinnat. Lehden näytenumeron voi tilata sähköpostitse. Osoitteenmuutoksen voi tehdä sähköpostitse tai soittamalla numeroon (09) 6844 590.

Suomen Kalastuslehden tilaushinnat vuodelle 2024 (sis. alv 10 %)

  • Kestotilaus 52 €/ vuosi 2024 (sisältää paperilehden ja digilehden)
  • Määräaikainen tilaus 53 €/ vuosi 2024 (sisältää paperilehden ja digilehden)
  • Digilehti 35 €/ vuosi. Sähköisen lehden tilaukset tehdään Lehtiluukun kautta
Paperilehden tilaukseen kuuluu digilehden lukuoikeus sekä pääsy digitaaliseen lehtiarkistoon Lehtiluukussa. Tee seuraavasti saadaksesi digitaaliset lukuoikeudet käyttöösi.
 

Suomen Kalastuslehden tietosuojaseloste.