Search
Close this search box.

Lehdet

Kalatalouden Keskusliitto julkaisee kahta kalatalousalan ammattilehteä. Lehdet ovat Suomen Kalastuslehti ja ruotsinkielinen Fiskeritidskrift för Finland.

Suomen Kalastuslehti

Suomen Kalastuslehti on kalatalousalan järjestö- ja ammattilehti, joka on suunnattu vesienomistajille, osakaskuntien ja kalatalousalueiden aktiiveille, kaupallisille kalastajille sekä kaikille kaloista, kalavesien hoidosta ja kalastuksesta kiinnostuneille. Lehti sisältää asiantuntijoiden kirjoituksia kalavesien hoidosta, kalakantojen kestävästä käytöstä sekä tuoreimmista kalatalouden tutkimustuloksista. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1892.

Suomen Kalastuslehden mediakortista löytyvät lehden ilmestymisaikataulu ja ilmoitushinnat vuonna 2024.

Paperilehden tilaukseen kuuluu digilehden lukuoikeus sekä pääsy digitaaliseen lehtiarkistoon Lehtiluukussa. Tee seuraavasti saadaksesi digitaaliset lukuoikeudet käyttöösi.

Tilaa Suomen Kalastuslehti

Voit tilata lehden tilauslomakkeella, soittamalla numeroon (09) 6844 590 tai sähköpostilla. Osoitteenmuutoksen voi tehdä sähköpostitse tai soittamalla numeroon (09) 6844 590. Lehden tilaushinnat löytyvät täältä.

Digilehden näytenumeron voi tilata sähköpostitse. Suomen Kalastuslehdessä aiemmin ilmestyneitä kirjoituksia voi lukea myös Kalatalouden Keskusliiton kotisivujen Ajankohtaista osiossa.

Fiskeritidskrift för Finland

Fiskeritidskrift för Finland on vastaava ruotsinkielinen järjestö- ja ammattilehti.