Näytetään 1–18 / 20 tuloksesta

6.00

Suomalaisia kaloja -pelikortit, korteista löytyvät 52 + 3 kalalajia von Wrightin ja Sundmanin piirroksin. Sekä lajinimet suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja tieteelliset nimet.  

6.00

Pihapiirin lintuja -pelikortit. Pakan jokaisessa 55 kortissa on kuvattu eri lintulaji, sen tieteellinen nimi sekä nimi suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Neliväriset lintujen kuvat perustuvat von Wrightin veljesten alkuperäisiin lintuakvarelleihin.  

6.0010.00

Pihapiirin lintuja -juliste on A2 (42x59,5 cm) kokoinen 28 lintulajin otos pihapiirin siivekkäistä vieraista. Lajikuvat von Wrightin veljesten käsialaa. Jokaisen lajin kohdalla nimi suomeksi, ruotsiksi sekä tieteellinen nimi. Julisteesta paperinen ja laminoitu versio.  

6.0010.00

A2 kokoinen Suomen kalat -juliste, jossa on kuvattuna kaikki Suomen vesialueilla tavatut kalalajit. Julisteesta paperinen ja laminoitu versio. Tutustu Suomen kalalajeihin.

6.00

Venäjänkieliset kalapelikortit. Suosittujen kalapelikorttien venäjänkielinen versio. 52 + 3 kalalajia von Wrightin ja Sundmanin parasta kynänjälkeä. Lajinimet venäjäksi, suomeksi, englanniksi ja tieteelliset nimet.

6.00

Pihapiirin kasveja -pelikortit. Pakan jokaisessa 55 kortissa on kuvattu eri kasvilaji, sen tieteellinen nimi sekä nimi suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Korteista löytyvät yleisimmät puut ja pensaamme, kukkivat pihan kaunistukset, satoisat hyötykasvimme sekä puutarhurin kitkemät rikkakasvitkin.  

6.00

Ranta- ja vesilintuja -pelikortit. Korteissa on von Wrightin veljesten upea nelivärinen piirroskuva 55 erilaisesta ranta- ja vesilinnusta. Jokaisessa linnusta löytyy nimi suomeksi, ruotsiksi, englanniksi sekä linnun tieteellinen nimi. Kortit toimivat siten pelivälineen lisäksi taskukokoisena tunnistusoppaana sekä sanakirjana.  

6.00

Pihapiirin pikkueläimiä -pelikortit. Korteissa on upea nelivärinen piirroskuva 55 erilaisesta pihapiirin pikkunisäkkäästä, hyönteisestä, matelijasta, sammakosta, nilviäisestä ja hämähäkistä. Jokaisesta pikkueläimestä löytyy nimi suomeksi, ruotsiksi, englanniksi sekä eläimen tieteellinen nimi. Kortit toimivat siten pelivälineen lisäksi taskukokoisena tunnistusoppaana sekä sanakirjana.  

12.00

Kalamuistipeli, opi Suomen kalalajit leikin ohella. Suuren suosion saavuttanut muistipeli Suomen kaloista nyt myynnissä. Pelissä 48 eri kalalajia Sundmanin ja von Wrightin upeina piirroksina.  

Pelit, julisteet ja postikortit

Luonnonkasveja -postikortti

3.0013.00

Luonnonkasveja -postikortti - 20 erilaista luonnonkasvia upeina piirroskuvina kätevässä A4-koossa. Jokaisen lajin kohdalla on nimi suomeksi, ruotsiksi sekä tieteellinen nimi.  

Pelit, julisteet ja postikortit

Luonnonmarjat -postikortti

3.0013.00

Luonnonmarjat -postikortti, 11 erilaista luonnonmarjaa upeina piirroskuvina kätevässä A4-koossa. Jokaisen lajin kohdalla on nimi suomeksi, ruotsiksi sekä tieteellinen nimi. Tunnetko monikäyttöiset ja herkulliset marjamme?  

Pelit, julisteet ja postikortit

Pihapiirin lintuja -postikortti

3.0013.00

A4-kokoinen Pihapiirin lintuja -postikortti on koottu 28 lintulajin otoksesta pihapiirin siivekkäistä vieraista. Lajikuvat von Wrightin veljesten käsialaa. Jokaisen lajin kohdalla nimi suomeksi, ruotsiksi sekä tieteellinen nimi. Tutustu myös Pihapiirin lintuja-julisteeseen.  

Pelit, julisteet ja postikortit

Ruokasieniä -postikortti

3.0013.00

Ruokasieniä -postikorttilla metsiemme vajaakäytetyt herkut tutuiksi.13 erinomaista ruokasientä upeina piirroskuvina kätevässä A4-koossa. Jokaisen lajin kohdalla on nimi suomeksi, ruotsiksi sekä tieteellinen nimi.  

Pelit, julisteet ja postikortit

Suomen kalat -postikortti

3.0013.00

Suomen kalat -postikortti on kooltaan A4 (21x29,6 cm). Kortissa ovat kaikki Suomen vesillä havaitut kalat piirroskuvina. Postikortissa kalojen nimet suomeksi ja ruotsiksi. Korttia on saatavilla myös laminoituna.  

7.0012.00

Järvi- ja jokikaloja -julisteen koko on 71,50 x 50,50 cm. Upeat ja tieteellisen tarkat piirrokset julisteina. Ensimmäiset suomalaiset kalajulisteet. Alkuperäispiirrokset mm. Gösta Sundmanin ja Wilhelm von Wrightin käsialaa. Julisteesta paperinen ja laminoitu versio.  

Pelit, julisteet ja postikortit

Luonnonkaloja -postikortti

3.0013.00

A4-kokoinen Luonnonkaloja -postikortti on otos Suomen vesillä esiintyvistä kalalajeisa. 24 Suomessa esiintyvää kalaa upeina piirroskuvina. Jokaisen lajin kohdalla on nimi suomeksi, ruotsiksi sekä tieteellinen nimi.  

7.0012.00

Itämeren kaloja -juliste on 71,50 x 50,50 cm. Upeat ja tieteellisen tarkat piirrokset julisteina. Alkuperäispiirrokset mm. Gösta Sundmanin ja Wilhelm von Wrightin käsialaa. Kalojen nimet suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä myös tieteellinen nimi. Julisteesta paperinen ja laminoitu versio.  

6.00

Ihmisen paras ystävä - koirapelikortit. Pelikorttipakka esittelee 52 Suomen yleisintä koirarotua. Jokereina kolme erikoisuutta. Takuuvarma suosikki kaiken ikäisille pelaajille.