Näytetään kaikki 9 tulosta

Elävän kalan kuljetus -tarrasta löytyy kahta eri kokoa. Isomman tarran leveys on 70 cm ja korkeus 27 cm. Pienemmän tarran leveys 30 cm ja korkeus 21 cm.

Kalaveden hoito

Istuta paremmin

7,00

Istuta paremmin -kirjaan on koottu tietoa hyvästä kala- ja rapuistukkaasta ja istuttamisesta. Siinä annetaan suosituksia mm. poikasen koosta ja kuntokertoimista sekä istutusajankohdista.

Kalaveden hoito

Suomen rapu

33,00

Suomen rapu. Ravun nousu, tuho ja tulevaisuus. Kari Kilpisen kirjoittama teos jokiravun ja ravustuksen vaiheista sekä merkityksestä 1800-luvun puolivälistä nykypäivään.

Kalaveden hoito

Rapuvedet tuottaviksi

25,00

Rapuvedet tuottaviksi on kirja raputalouden käytännön ongelmien ratkaisuun niin vesien omistajille kuin muillekin rapuvesien hoidosta kiinnostuneille.

3,70

Kalanpoikasten luonnonravintoviljely. Luonnonravintolammikon suunnittelu, patoaminen, kanavointi, täyttäminen, tyhjennysmunkin piirustukset ym.

3,70

Happamat vedet ja niiden kalkitseminen. Happamoitumisen vaikutukset, kalkkilaadut, kalkituksen vaikutuksista, suorituksesta ja kustannuksista. Kirjoittanut Kari Kilpinen 1984. 22 sivuinen moniste.

Kalaveden hoito

Kalaveden hoito

10,00

Kalaveden hoito. Opastusta osakaskunnille ja kalastusalueille. Tarpeellisia neuvoja ja ohjeita käytännön kalavesien hoitotyöhön. Kirja soveltuu myös oppikirjaksi kalatalousalan oppilaitoksiin ja käsikirjaksi kalataloudessa toimiville. Kari Kilpinen 2002.

Kalaveden hoito

Virtavesien kunnostus

29,00

Virtavesien kunnostus -opas on perusteos jokaiselle virtavesikunnostuksesta kiinnostuneelle ja sen parissa työskentelevälle. Kirjan on kirjoittanut Keski-Suomen ELY-keskuksen kalabiologi Anssi Eloranta, 2010. Kirja on kovakantinen A4-kokoa, 278 s.

Kalaveden hoito

Suomupussi 100 kpl

17,50

Suomupussi. Kalavesien hoidon seurannassa kalan kasvutiedot ovat tärkeitä. Myydään sadan kappaleen erissä - 100 kpl 17,50 €