Näytetään kaikki 9 tulosta

3.006.00

Elävän kalan kuljetus -tarrasta löytyy kahta eri kokoa. Isomman tarran leveys on 70 cm ja korkeus 27 cm. Pienemmän tarran leveys 30 cm ja korkeus 21 cm.

3.70

Happamat vedet ja niiden kalkitseminen. Happamoitumisen vaikutukset, kalkkilaadut, kalkituksen vaikutuksista, suorituksesta ja kustannuksista. Kirjoittanut Kari Kilpinen 1984. 22 sivuinen moniste.

3.70

Kalanpoikasten luonnonravintoviljely. Käytännönläheinen opas asian perusteista. Luonnonravintolammikon suunnittelu, patoaminen, kanavointi, täyttäminen, tyhjennysmunkin piirustukset ym. Kirjoittanut Martti Korhonen 1978. 53 sivua.

Kalaveden hoito

Istuta paremmin

7.00

Istuta paremmin -kirjaan on koottu tietoa hyvästä kala- ja rapuistukkaasta ja istuttamisesta. Siinä annetaan suosituksia mm. poikasen koosta ja kuntokertoimista sekä istutusajankohdista. Kirjassa on myös ohjeita ja suosituksia istukkaiden kuljettamisesta ja keskikoon ja painon mittaamisesta. Suositukset perustuvat useiden työryhmien raportteihin. Kirja täydentää Kalatalouden Keskusliiton julkaisemaa Kalaveden Hoito -kirjan istutusosaa. Yhdessä nämä kirjat antavat ohjeita kalaveden hoitotoimille. Kirja on laadittu ymmärrettävään muotoon ja toimitettu nelivärisenä. Se soveltuu mainiosti osakaskuntien ja kalastusalueiden tarpeisiin. Painettu 2004.

Kalaveden hoito

Kalaveden hoito

10.00

Kalaveden hoito. Opastusta osakaskunnille ja kalastusalueille. Tarpeellisia neuvoja ja ohjeita käytännön kalavesien hoitotyöhön. Kirja soveltuu myös oppikirjaksi kalatalousalan oppilaitoksiin ja käsikirjaksi kalataloudessa toimiville. Kari Kilpinen 2002.

Kalaveden hoito

Suomupussi

17.50

Suomupussi. Kalavesien hoidon seurannassa kalan kasvutiedot ovat tärkeitä. Kalan kasvu voidaan määrittää suomuista, jotka tallennetaan suomupusseihin. Samalla pussiin merkitään tarpeelliset tiedot. Suomunäytteen ottamisesta ja kalaston seurannasta enemmän Kalaveden Hoito-kirjassa (saa KKL:sta). Vuosittain otetut suomunäytteet ovat kalaston tärkeä arkisto, josta voidaan mm. päätellä kannan kasvun muutoksia. Suomuja kannattaa tallentaa, vaikkei niitä heti voisi analysoidakaan. Myydään sadan kappaleen erissä - 100 kpl 17,50 €

Kalaveden hoito

Rapuvedet tuottaviksi

25.00

Rapuvedet tuottaviksi on kirja raputalouden käytännön ongelmien ratkaisuun niin vesien omistajille kuin muillekin rapuvesien hoidosta kiinnostuneille. Kirjoittajina J. Tulonen, E. Erkamo, T. Järvenpää ym. Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos 1998. Huomautus! Täpläravun viljely ja istutus on kielletty.

Kalaveden hoito

Virtavesien kunnostus

29.00

Virtavesien kunnostus -opas on perusteos jokaiselle virtavesikunnostuksesta kiinnostuneelle ja sen parissa työskentelevälle. Kirjan on kirjoittanut Keski-Suomen ELY-keskuksen kalabiologi Anssi Eloranta, 2010. Kirja on kovakantinen A4-kokoa, 278 s.

Kalaveden hoito

Suomen rapu

33.00

Suomen rapu. Ravun nousu, tuho ja tulevaisuus. Kari Kilpisen kirjoittama teos jokiravun ja ravustuksen vaiheista sekä merkityksestä 1800-luvun puolivälistä nykypäivään.