Näytetään 1–18 / 21 tuloksesta

Kalastuksenvalvonta

Kalastuslupakuittivihko no 33

3.00

Kalastuslupakuittivihko no 33. Vihossa on 25 x 2 lupalomaketta, koossa A6. Sisältää verottoman ja verollisen hinnan sekä arvonlisäveron osuuden.

Kalastuksenvalvonta

Kalastuslupakuittivihko no 32

3.00

Kalastuslupakuittivihko no 32 sisältää 25 x 2 lupalomaketta, koko A6 (myös ALV mahdollisuus). Katso myös Kalastuslupakuittivihko no 33.

Kalastus ja pyydykset

Suomen kalojen tunnistusopas

12.00

Suomen kalojen tunnistusopas. Uudistetussa tunnistusoppaassa esitellään Suomessa vakinaisesti esiintyvät kalalajit tunnistusta helpottavien värillisten piirroskuvien ja tuntomerkkien kera. Kirjoittajina Hannu Lehtonen ja Kari Nyberg.

Kalastus ja pyydykset

Kalanpyydysten rakentaminen

7.50

Kalanpyydysten rakentaminen on Pekka Heikkilän kirjoittama. Tämä käsikirja korostaa suunnittelun ja selkeiden piirustusten merkitystä työn ja materiaalin säästäjänä ja osaamisen tallentajana.

Kalastus ja pyydykset

Kalasta Katiskalla

10.00

Kalasta Katiskalla. Katiskakalastus on Suomessa kehittynyt voimakkaasti 2000-luvulla. Katiska on helppokäyttöinen ja varmapyytöinen kalastusväline. Kalasta Katiskalla on tarkoitettu kaikille katiskakalastuksesta kiinnostuneille. 96 s.

Kalastus ja pyydykset

WEKE – Katiskamestarin vuosi DVD

5.00

WEKE - Katiskamestarin vuosi DVD. Vuoden kierto - Katiskamestari Veikki Hakala kertoo suomalisesta kalastuksesta työnsä äärellä, luonnon tapahtumia seuraten. Esittelee myös uusia katiskakeksintöjään. Kesto n. 120 min.

Kalastus ja pyydykset

Lahtirysän rakentaminen

1.80

Lahtirysän rakentaminen -vihkonen. Vannerysän (n.1,5 m korkea) piirustukset ja teko-ohjeet. Eripainos Suomen Kalatuslehdestä. Kirjoittanut Pekka Heikkilä 1980. 9 sivua. (A4)

25.00

Kalastusmatkailu - Minustako kalastusmatkailuyrittäjä? Kalatalouden Keskusliiton julkaisemaan kalastusmatkailukirjaan on koottu perustietoja kalastusmatkailuyrittäjäksi aikoville.

3.70

Liinan sisään kudottu riimuverkko -kirja. Hyvin pyytävän ja sotkeutumatta käsiteltävän riimuverkon teko-ohjeet. Kirjoittanut Vesa Behm 1985. 38 sivua. (A5)

2.00

Personoimattomat pyydysmerkit. Toimitus 10 merkin arkeissa, eli 1 kpl = 10 merkkiä. Personoituja pyydysmerkkejä voit tilata täältä!

Kalastus ja pyydykset

Käsiverkkojen pauloittamisesta

1.80

Käsiverkkojen pauloittamisesta -lehtinen. Eripainos lehtiartikkelista. Selkeä kuvaus verkonpauloituksen työtavoista. Kirjoittanut Antero Ahvenniemi 1979. 6 sivua. (A4)

5.00

Bongaa 50+ fisua - hajanaisia havaintoja lajikalastuksesta. Kirjan alkuosassa on perustietoja erilaisten kalojen etsimisestä ja pyydystämisestä. Loppuosasta löytyy hajanaisia havaintoja ja kertomuksia 50+ suomalaisen kalojen bongaamisesta.

9.00

Verkon pauloitus, paikkaus ja verkkokalastus. Hyvin kalastavan verkon valmistuksen ja paikkauksen niksit. Verkkokalastuksen perusteita eri lajeille eri vuodenaikoina. Kirjoittanut Pekka Heikkilä. 2011. 16. p. 64 sivua. (B5).

Kalastus ja pyydykset

Tuhannen ja yhden hauen tarinoita

10.00

Tuhannen ja yhden hauen tarinoita - Milloin, miksi, missä ja mihin hauki nappaa?

16.80

Jokamiehen avorysän piirustukset (2,5 m). Pyyntisyvyys 2,5 m, kalapesä 20 mm:n harvuinen.

Kalastus ja pyydykset

Kalanpyydyksiä Varsinais-Suomesta

4.80

Kalanpyydyksiä Varsinais-Suomesta. Selkeät piirustukset. Sisältö mm: silakka-, ahven-,kuha-, made- ja lahnarysä. Nuottapyydykset. Lahna-, siika-, kuha-, made-, turska-, taimen-, lohi- ja silakkaverkko.

Kalastuksenvalvonta

Kalastuslupia -tarra

3.00

Kalastuslupia -tarra, halkaisija 20 cm. Tarra on tarkoitettu kiinnitettäväksi ikkunan sisäpuolelle.

10.00

Kalastuskulttuurin tallennus Suomessa kirja esittelee kalastuskulttuurimme tallennuksen kehitystä, kalastusmuseokokoelmia sekä kalastusmuseotoiminnan sisältöä, ideoita ja tavoitteita. Julkaisijana Kalastusmuseoyhdistys. Kirjoittanut Ari Lappalainen 1993.