Näytetään kaikki 9 tulosta

Opettavaiset ja kauniilla kuvilla varustetut kotimaiset pelit. Pelikortit ja muistipelit sisältävät Suomessa tavattavia lajeja. Pelikortteja voi käyttää pelaamisen lisäksi vaikka lajinimien opetteluun tai lajien tunnistukseen. Pelikorteissa on lajien nimet suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä lajin tieteellinen nimi.

Ale!
5,00 (alv 0% 4,03)

Ihmisen paras ystävä - koirapelikortit. Pelikorttipakka esittelee 52 Suomen yleisintä koirarotua. Jokereina kolme erikoisuutta. Takuuvarma suosikki kaiken ikäisille pelaajille. 

Ale!
5,00 (alv 0% 4,03)

Venäjänkieliset kalapelikortit. Suosittujen kalapelikorttien venäjänkielinen versio. 55 kalalajia von Wrightin ja Sundmanin parasta kynänjälkeä. Lajinimet venäjäksi, suomeksi, englanniksi ja tieteelliset nimet.

Ale!
5,00 (alv 0% 4,03)

Pihapiirin kasveja -pelikorttien jokaisessa 55 kortissa on kuvattu eri kasvilaji, sen tieteellinen nimi sekä nimi suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Korteista löytyvät yleisimmät puut ja pensaamme, kukkivat pihan kaunistukset, satoisat hyötykasvimme sekä puutarhurin kitkemät rikkakasvitkin. 

Ale!
5,00 (alv 0% 4,03)

Pihapiirin lintuja -pelikorttien jokaisessa 55 kortissa on kuvattu eri lintulaji, sen tieteellinen nimi sekä nimi suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Neliväriset lintujen kuvat perustuvat von Wrightin veljesten alkuperäisiin lintuakvarelleihin. 

Ale!
5,00 (alv 0% 4,03)

Pihapiirin pikkueläimiä -pelikorteissa upeat neliväriset piirroskuvat 55 erilaisesta pihapiirin pikkunisäkkäästä, hyönteisestä, matelijasta, sammakosta, nilviäisestä ja hämähäkistä. 

Ale!
5,00 (alv 0% 4,03)

Ranta- ja vesilintuja -pelikorteissa on von Wrightin veljesten upea nelivärinen piirroskuva 55 erilaisesta ranta- ja vesilinnusta. Jokaisessa linnusta löytyy nimi suomeksi, ruotsiksi, englanniksi sekä linnun tieteellinen nimi. 

Ale!
5,00 (alv 0% 4,03)

Suomalaisia kaloja -pelikortit, korteista löytyvät 52 + 3 kalalajia von Wrightin ja Sundmanin piirroksin. Sekä lajinimet suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja tieteelliset nimet. 

13,00 (alv 0% 10,48)

Uusi kauniilla kuvilla varustettu lintumuistipeli on ilmestynyt! Opi lintulajeja leikin ohella. Pelissä 48 eri lintulajia von Wrightin veljesten upeina piirroksina. Kuvissa nimet suomeksi ja ruotsiksi. Kotimainen avainlipputuote.  

12,00 (alv 0% 9,68)

Kalamuistipeli, opi Suomen kalalajit leikin ohella. Suuren suosion saavuttanut muistipeli Suomen kaloista nyt myynnissä. Pelissä 48 eri kalalajia Sundmanin ja von Wrightin upeina piirroksina.