Search
Close this search box.

ARTIKKELI

Valtakunnalliset kalatalousaluepäivät 28.–30.3.2022 Silja Symphony

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen helmikuun 14.–16. päiville suunnitellut Valtakunnalliset kalatalousaluepäivät on siirretty maaliskuun loppupuolelle. Kalatalousaluepäivät järjestetään 28.–30.3.2022

Aiemmin ilmoitettu risteilyn hinta ja ilmoittautumiset ovat yhä voimassa. Kaikkiin ilmoittautuneisiin on otettu yhteyttä ja pyydämme vahvistamaan sopiiko uusi ajankohta.

Mikäli uusi päivämäärä estää osallistumisenne, ilmoittakaa siitä sähköpostitse Marja Paavilaiselle marja.paavilainen(at)ahven.net. Mahdollisista peruutuksista ja henkilövaihdoksista on ilmoitettava 20.2.2022 mennessä. Mikäli osallistuminen perutaan 20.2.2022 jälkeen, osallistumismaksua ei voida palauttaa. Jokaisen ilmoittautuneen tulee huolehtia matkavakuutuksesta mahdollisen sairauden ja siitä aiheutuvien kulujen varalta.

Tapahtumaan otetaan yhä myös uusia ilmoittautumisia. Ilmoittautuminen risteilylle päättyy 17.2.2022. Ilmoittautuminen, ohjelma ja lisätiedot Valtakunnallisten kalatalousaluepäivien tapahtumasivulta.

Tervetuloa mukaan keväiselle risteilylle!