ARTIKKELI

Ilmianna Suomen paras osakaskunta!

Etsimme suomen parasta osakaskuntaa

Suomessa on yli 20 000 yhteistä vesialuetta, joiden hoidosta vastaa osakaskunta. Kalatalouden Keskusliitto etsii nyt Suomen parasta osakaskuntaa 2021.

Tiedätkö osakaskunnan, joka on aktiivinen, positiivinen tai joukosta erottuva? Onko osakaskunta tehnyt digiloikan ja toimiiko se sosiaalisessa mediassa? Onko kalastuslupien ostamisesta tehty helppoa? Kerro meille, missä on Suomen paras osakaskunta!

Kilpailussa osakaskunta saa pisteitä kalaveden monipuolisesta ja suunnitelmallisesta hoidosta, kalojen luontaisen elinkierron turvaamisesta, kalastuksenvalvonnasta, osakkaiden aktiivisesta otteesta sekä osakaskuntien yhdistymisen edistämisestä ja yhteistoiminnan kehittämisestä.

Ilmoita osakaskunta mukaan kilpailuun sähköpostilla osoitteeseen kalastus@ahven.net otsikolla ”Suomen paras osakaskunta” viimeistään 30.9.2021. Kalatalouden Keskusliitto valitsee marraskuussa ehdokkaiden joukosta kolme palkittavaa osakaskuntaa, joista yksi kruunataan Suomen parhaaksi osakaskunnaksi. Tarkemmat ohjeet ja kilpailun säännöt löydät nettisivuiltamme.