Search
Close this search box.

ARTIKKELI

Kalatalouden ja merenkulun koulutuksen edistämissäätiön avustukset haettavissa

Kalatalouden ja merenkulun koulutuksen edistämissäätiö – Stiftelsen för främjandet av fiskeri- och sjöfartsutbildning julistaa haettavaksi avustukset kalatalous- ja luonnonvara-alan suomen- ja ruotsinkielisen koulutuksen tukemiseksi sekä merenkulun, kalatalouselinkeinojen ja luonnonvara-alan koulutusta edistävää toimintaa varten. 

Säätiön hallitukselle osoitetut vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan viimeistään 30.4.2023 osoitteeseen Kalatalouden ja merenkulun koulutuksen edistämissäätiö, Kalakouluntie 72, 21610 Kirjala tai sähköpostilla osoitteeseen kari.kipinoinen@livia.fi.

Päätökset avustuksista tehdään toukokuun aikana.

Lisätietoja antaa Kalatalouden ja merenkulun koulutuksen edistämissäätiön sihteeri, puhelin 050 3277 072.