Search
Close this search box.

ARTIKKELI

Kalatalousalueet kartalla -palvelu on valmis

Kuvakaappaus kalatalousalueet kartalla palvelun nettisivulta.

Suomen kalavedet on vuoden 2019 alussa jaettu 118 kalatalousalueeksi. Uusi Kalatalousalueet kartalla -palvelu auttaa sinua tutustumaan kalatalousalueisiin ja löytämään oman kalatalousalueesi. Karttatasoista voit valita näkyviin kalastusrajoitukset kyseessä olevalla alueella. Karttaa klikkaamalla tulevat esiin kalatalousalueen tiedot sekä linkki kalatalousalueen nettisivuille, joilta voit löytää lisätietoa muun muassa kalastusluvista ja sekä alueen kalakannoista. Käyttö- ja hoitosuunnitelmien valmistuttua tämän vuoden loppuun mennessä, nekin löytyvät kalatalousalueiden sivuilta.

Kalatalousalueet kartalla -palvelu löytyy Kalatalouden Keskusliiton nettisivuilta.

Kalatalousalueet kartalle -hanke on toteutettu Kalatalouden Keskusliiton ja Kaakkois-Suomen AMK:n yhteishankkeena. Kartan lisäksi yhteishanke tuotti kalatalousalueiden käyttöön WordPress-nettisivupohjan sekä avusti kalatalousalueita uusien nettisivujen käyttöönotossa. Uuden nettisivupohjan otti käyttöön 30 kalatalousaluetta.

Hanke on saanut tukea maa- ja metsätalousministeriön kalastonhoitomaksuvaroista.