Näytetään kaikki 10 tulosta

Esitteet

Ankerias

0.00

Ankerias on mielenkiintoinen ja salaperäisin kalalajimme. Se on myös äärimmäisen uhanalainen. Ankeriaan elämänkierto alkaa ja päättyy Sargassomerellä, yli 6 000 kilometrin päässä Suomesta. Lue esite tästä. Esitteemme ovat pieninä määrinä tilattuina ilmaisia, mutta tilauksen yhteydessä veloitetaan postituksesta aiheutuneet kulut.

Esitteet

Rapu

0.00

Suomessa esiintyy alkuperäinen erittäin uhanalainen jokirapu ja vuonna 1967 Pohjois-Amerikasta tuotu täplärapu. Ravut muistuttavat paljon toisiaan, mutta ne voidaan erottaa muutamasta tuntomerkistä. Lue esite tästä. Esitteemme ovat pieninä määrinä tilattuina ilmaisia, mutta tilauksen yhteydessä veloitetaan postituksesta aiheutuneet kulut.

0.00

Kalastuslakiesitteessä kuvataan lyhyesti uuden lain keskeiset aiheet, lupajärjestelmä sekä pyyntimitat, saaliskiintiöt ja rauhoitusajat. Esite löytyy suomen-, ruotsin-, englannin- ja venäjänkielisenä. Esitteemme ovat pieninä määrinä tilattuina ilmaisia, mutta tilauksen yhteydessä veloitetaan postituksesta aiheutuneet kulut. Lue  kalastuslakiesite suomeksi Lue kalastuslakiesite ruotsiksi Lue kalastuslakiesite englanniksi Lue kalastuslakiesite venäjäksi

0.00

Seisovien ja kiinteiden pyydysten, kuten verkko, katiska, pitkäsiima tai rysä, selvästi havaittava merkintä on pakollista. Esite opastaa miten merkitä pyydykset oikein. Lue esite tästä. Ruotsinkielisen esitteen voit lukea tai tilata täältä. Esitteemme ovat pieninä määrinä tilattuina ilmaisia, mutta suurempien tilauksien yhteydessä veloitetaan postituksesta aiheutuneet kulut.

0.00

Vesialueen omistajille suunnattu esite. Lue esite tästä. Esitteemme ovat pieninä määrinä tilattuina ilmaisia, mutta tilauksen yhteydessä veloitetaan postituksesta aiheutuneet kulut.

0.00

Saimaalla elää yksi maailman uhanalaisimmista hylkeistä. Saimaannorppa (Pusa hispida saimensis) on norpan kotoperäinen alalaji. Kalasta norppaturvallisesti Saimaalla -esitteessä kerrotaan kalastuksesta saimaannorppa-alueilla. Lue esite tästä! Esitteemme ovat pieninä määrinä tilattuina ilmaisia, mutta tilauksen yhteydessä veloitetaan postituksesta aiheutuneet kulut.

Esitteet

Bongaa 30 fisua

0.00

Kalabongauksessa yritetään pyydystää mahdollisimman monta kalalajia. Jos haluat kokeilla uudenlaista kalastusta, tervetuloa bongauksen pariin! Lue esite tästä! Ruotsinkielisen esitteen voit lukea tai tilata täältä. Esitteemme ovat pieninä määrinä tilattuina ilmaisia, mutta tilauksen yhteydessä veloitetaan postituksesta aiheutuneet kulut.

Esitteet

Kalaan Suomeen

0.00

Venäjän kielisille kalastajille suunnatun esitteen tarkoituksena on antaa tietoa Suomen kalastuslupajärjestälmästä, kalojen pyyntimitoista ja rauhoitusajoista. Kaikki tiedot on esitetty venäjän lisäksi suomeksi, mikä tekee esitteestä hyvän työvälineen esimerkiksi kalastuksenvalvojille. Lue esite tästä! Esitteemme ovat pieninä määrinä tilattuina ilmaisia, mutta tilauksen yhteydessä veloitetaan postituksesta aiheutuneet kulut.

0.00

Kalat ovat vaihtolämpöisiä ja kasvavat pituutta koko elämänsä. Kalojen iänmääritys perustuu kalojen luutumiin (suomut, luut ja otoliitit) muodostuneiden kasvuvyöhykkeiden laskemiseen. Opi määrittämään kalojen ikää esitteemme avulla. Lue esite tästä! Ruotsinkielisen esitteen voit tilata tai lukea täältä. Esitteemme ovat pieninä määrinä tilattuina ilmaisia, mutta tilauksen yhteydessä veloitetaan postituksesta aiheutuneet kulut.

0.00

Kala on helposti pilaantuva elintarvike. Tästä syystä kalan oikeaan käsittelyyn ja säilyttämiseen on kiinnitettävä erityistä huomiota. Lue esite tästä! Ruotsinkielisen esitteen voit tilata tai lukea täältä. Esitteemme ovat pieninä määrinä tilattuina ilmaisia, mutta tilauksen yhteydessä veloitetaan postituksesta aiheutuneet kulut.