ARTIKKELI

Rannikon kalatalousaluepäivät 28.-29.9.2022

Tervetuloa rannikon kalatalousaluepäiville Turkuun 28.-29.9.2022 

Tänä vuonna voidaan vihdoin taas tavata kasvotusten! Rannikon kalatalousaluepäivät järjestetään syyskuussa Turussa. Ohjelma järjestetään osittain kaksikielisellä ohjelmalla. Seminaaripäivä vietetään Valtion Virastotalossa Turussa ja toisena päivänä retkeillään Kustavissa ja Taivassalossa. Tutustumme muun muassa haukikosteikkoon Suomen Vapaa-ajankalastajien opastuksella!

Tapahtuma on tarkoitettu Varsinais-Suomen ELY-keskuksen alueella toimiville kalatalousalueille ja kalatalouden yhteistyöryhmien jäsenille. Päivien aikana tarkastelemme kalatalousalueita koskevia ajankohtaisia asioita, myös verkostoitumiselle on varattu aikaa. 

Päivien järjestämiseen on saatu rahoitusta kalastonhoitomaksuvaroista Varsinais-Suomen ELY-keskukselta ja voimme iloksemme tarjota osallistumisen edulliseen hintaan.  

Ohjelma alkaa linja-autokuljetuksilla Turkuun. Linja-autot lähtevät Imatralta ja Kokkolasta, ja poimivat ihmisiä kyytiin matkan varrelta.  

Lisätietoja, yksityiskohtaisen ohjelman ja ilmoittautumislomakkeen löydätte nettisivuiltamme. Mikäli ilmoitat usean henkilön kerralla, voit tehdä ilmoituksen sähköpostitse heidi.moisio@ahven.net

Huomioikaa että jokainen varaa ja maksaa hotellihuoneensa itse! 

Ilmoittautumiset 30.8.2022 mennessä.