ARTIKKELI

Suomen Kalastuslehti 8/2021 on ilmestynyt

Suomen Kalastuslehti 8/2021 on ilmestynyt.

Suomen Kalastuslehti 8/2021 on ilmestynyt. Vuoden viimeisessä numerossa päättyy Kalatalousneuvonta 130 vuotta -sarja, jossa Kalatalouden Keskusliiton jäsenjärjestöt esittelivät toimintaansa juhlavuoden kunniaksi. Lisäksi lehdessä kerrotaan muun muassa tuoreimmat tiedot Itämeren lohikannan nykytilasta sekä paneudutaan paljon keskustelua nostattaneeseen siiankalastuksen säätelyyn.

Tilaa Suomen Kalastuslehti itsellesi vuodeksi 2022 verkkokaupastamme vanhaan hintaan 48 euroa.

Suomen Kalastuslehti on kalatalousalan järjestö- ja ammattilehti, joka on suunnattu vesienomistajille, osakaskuntien ja kalastusalueiden aktiiveille, kaupallisille kalastajille sekä kaikille kaloista, kalavesien hoidosta ja kalastuksesta kiinnostuneille. Lehti sisältää asiantuntijoiden kirjoituksia kalavesien hoidosta, kalakantojen kestävästä käytöstä sekä tuoreimmista kalatalouden tutkimustuloksista. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1892.