Search
Close this search box.

ARTIKKELI

Suomen Kalastuslehti 1/2021 on ilmestynyt

Suomen Kalastuslehden 1/2021 kansi.

Suomen Kalastuslehti on kalatalousalan järjestö- ja ammattilehti, joka on suunnattu vesienomistajille, osakaskuntien ja kalastusalueiden aktiiveille, kaupallisille kalastajille sekä kaikille kaloista, kalavesien hoidosta ja kalastuksesta kiinnostuneille. Lehti sisältää asiantuntijoiden kirjoituksia kalavesien hoidosta, kalakantojen kestävästä käytöstä sekä tuoreimmista kalatalouden tutkimustuloksista. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1892.

Kalastuslehden vuoden 2021 ensimmäisessä numerossa alkaa uusi Kalatalousneuvonta 130 vuotta -sarja, jossa Kalatalouden Keskusliiton jäsenjärjestöt esittelevät lyhyesti omaa toimintaansa. Lisäksi numerossa kerrotaan muun muassa sisävesien kaupallisen kalastuksen saalista, osakaskuntatoiminnasta ja järvilohesta.

Suomen Kalastuslehden numeron 1/2021 on nyt kaikkien luettavissa. Tutustu lehteen tästä!

Voit tilata Suomen Kalastuslehden kestotilauksena vuodeksi 2021 verkkokaupastamme hintaan 48 euroa.