Search
Close this search box.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tampereen Kalamarkkinat

19.4. - 21.4.

Vapaa pääsy

Tampereen kalamarkkinat 

KEVÄÄN TAMPEREEN KALAMARKKINOITA VIETETÄÄN LAUKONTORILLA 19.4. – 21.4.2024
SIITÄ SE KEVÄT KUNNOLLA KOITTAA!

Kalatuotteiden myynti on keskitetty torialueelle ja oheistuotteet ovat reuna-alueilla. Tarjolla on tuoretta kalaa, uunituoretta savu- ja loimukalaa, kalahampurilaisia, kalakukkoja, paistettuja silakoita, muikkuja, kirjolohia ja lohia, säilykkeitä sekä tietenkin perinteisiä ammattikalastajien silakkatuotteita. Mukana on myös muita saaristolaistuotteita mm. tyrnimehua, saaristolaisleipää jne.

Tampereen Kalamarkkinat ovat saavuttaneet yleisön kiistattoman suosion. Suomen ensimmäiset kalamarkkinat pidettiin Tampereella vuonna 1991 Laukontorilla. Siitä lähtien kymmenet tuhannet markkinavieraat ovat tutustuneet uusiin makuelämyksiin kaksi kertaa vuodessa järjestettävässä tapahtumassamme.

Perinteikäs tapahtuma on myös erittäin ajankohtainen foorumi lähiruoan ja ilmastoahdistuksen ollessa tapetilla. Kalamarkkinat houkuttelevat toista sataa yrittäjää eri puolilta Suomea tarjoamaan monipuolisia kala- ja erätuotteita, ruoka-annoksia, elintarvikkeita ja käsitöitä markkinaväelle.

Järjestäjä: Pirkanmaan Kalatalouskeskus

Kysy lisää numerosta 040 5929 421, paivi.vuorinen(at)kalatalo.fi

Tiedot

Alkaa:
19.4.
Loppuu:
21.4.
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.kalatalo.fi/tampereen_kalamarkkinat/index_kalamarkkinat.htm

Järjestäjä

Pirkanmaan Kalatalouskeskus
Sähköposti
pirkanmaan.kalatalouskeskus@kalatalo.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Laukontori
Tampere,Suomi+ Google Map

You are currently viewing a placeholder content from Google Maps. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information