Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Valtakunnallinen kuhaseminaari

21.10.2020klo 8:30 - 16:00

Kuhaseminaarissa 2020 esitellään uusia kuhaa koskevia tutkimustuloksia mm. kuhakantojen geneettisestä perimästä ja lisääntymisestä eri tyyppisissä vesissä. Samalla käydään vilkasta keskustelua kuhan kalastuksen järjestämisestä ja kantojen hyödyntämisestä kestävällä tavalla.

Tampereen Komediateatterin päänäyttämösalissa järjestettävä tilaisuus on maksuton ja se on suunnattu kalatalousalueille, alan tutkijoille, neuvojille ja hallinnon edustajille, osakaskunnille sekä muille kuhan kalastuksesta ja kuhavesien käytöstä ja hoidosta kiinnostuneille.

Uudet kalatalousalueet tulevat laatimaan käyttö- ja hoitosuunnitelmansa vuoden 2020 loppuun mennessä. Kuhan kalastus on useilla kalatalousalueilla yksi keskeisimmistä asioista, jota suunnittelutyössä joudutaan miettimään.

Kuhaseminaarin järjestää Pirkanmaan Kalatalouskeskus ja sen rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö kalastonhoitomaksuvaroista.

Ilmoittautumiset: Pyydämme ilmoittautumaan viimeistään 10.10.2020 mennessä osoitteeseen paivi.vuorinen(at)kalatalo.fi, tai p. 040-5929421. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, edustamasi taho sähköpostoosoitteesi ja lounastatko (sitova), keittolounas 10 €/hlö teatterin ravintolassa. Jos ilmoitat muita kuin itsesi, kerro muiden tulijoiden sähköpostiosoitteet, jos heillä on sellaisia käytettävissä.

Lähetämme kevään peruuntuneeseen tilaisuuteen ilmoittautuneille ja sähköpostiosoitteensa antaneille vahvistuskyselyn osallistumisesta syksyllä.

Tiedot

Päivämäärä:
21.10.2020
Aika:
8:30 - 16:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.kalatalo.fi/kuhaseminaari2020/

Järjestäjä

Pirkanmaan Kalatalouskeskus
Sähköposti
pirkanmaan.kalatalouskeskus@kalatalo.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Tampereen Komediateatteri
Lapintie 3 A
Tampere,33100Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Google Maps

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map