Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sähköinen viestintä kalatalousalueille

5.6.2019 klo 09:30 - 12:00

Sähköisen viestinnän koulutus kalatalousalueille

Koulutus on tarkoitettu kalatalousalueiden toimijoille, esimerkiksi toiminnanjohtajalle, hallitusjäsenille tai viestintävastaavalle. Paikkoja on rajoitetusti ja täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen jenny.fredrikson(at)ahven.net. Koulutuksen tallenne on jälkikäteen katsottavissa linkin kautta, joka jaetaan kaikille kalatalousalueille.

 

Ohjelma:

Miten perustan kalatalousalueelle nettisivut – nettisivut ovat nykyään olemassaolon edellytys, joten miten ne voi rakentaa vähällä vaivalla ja toimiviksi?

Miten tehdään kalatalousalueen viestintä näkyväksi – konkreettiset neuvot, miten kalatalousalueen viestinnällä saadaan tuloksia aikaan?

Mistä asioista kannattaa viestiä somessa ja missä somekanavassa kannattaa olla – hyödyt ja haitat, käytännön vinkit sometyöhön!

Lyhyesti sähköistä viestintää ohjaavista laeista ja tietosuojasta – mitä vähintään hyvä tietää?

Ilmaiset työkalut netissä – miten tuottaa yhdessä käyttö- ja hoitosuunnitelmadokumentit ja säilyttää ne verkossa sekä miten kerätä jäsenistön toivomukset käyttö- ja hoitosuunnittelun tavoitteista?

 

Kouluttajana on viestinnän asiantuntija Anne-Maarit Sepling, Eforte Oy:ltä, jolla on kymmenien vuosien kokemus erilaisten organisaatioiden ja yhteisöjen ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, verkkosivujen rakentamisesta sekä sosiaalisesta mediasta. Hän lisäksi toimii Kalastajan Kanavan tuottajana, joten ala on hänelle myös tuttu.

 

Tiedot


Päivämäärä:
5.6.2019

Aika:
09:30 - 12:00

Järjestäjä

Kalatalouden Keskusliitto
Puhelin:
(09) 6844 590
Sähköposti:
kalastus@ahven.net
Kotisivu:
ahven.net

Tapahtumapaikka

Kalatalouden Keskusliiton toimitilat
Malmin Kauppatie 26
Helsinki, 00700 Suomi
+ Google Map