Search
Close this search box.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kalakunkkukisa Pudasjärven Panumalla

7.8.2021klo 14:00 - 16:00

Pudasjärven Panumalla järjestetään tulevana lauantaina 7. elokuuta rento joukkueiden välinen Kalakunkkukisa nyt järjestyksessään neljännen kerran.

Kunkkujoukkueelle on luvassa arvokas palkinto, sillä se voittaa viikonlopun mökkiloman Iso-Syötteellä. Kalojen narraajille on tarjolla myös muita hyviä palkintoja, joten kannattaa tulla kokeilemaan kalaonneaan Panumalle. Lisäksi kaikki alle 12-vuotiaat kalastajat palkitaan.

Kalakunkkukisaan osallistumisessa ei ole ennakkoilmoittautumista tai ikärajoja. Samaan joukkueeseen voi kuulua enintään kaksi aikuista virveleineen ja pienempiä onkijoita sopiva määrä. Kisaan osallistuminen on maksutonta, jos joukkueeseen kuuluu alle 12-vuotias osallistuja. Muutoin osallistumismaksu on 10 euroa joukkueelta.

Kisa käynnistyy Panuman Hiekkarannalta kello 14. Kalastajat palaavat samaan paikkaan kello 16 mennessä. Kalakunkkukisassa on kolme sarjaa: suurin kala, saaliin yhteispaino ja kalalajien määrä. Kalastusajan päätyttyä Iijoen kalatalousalueen puheenjohtaja Jari Jussila arpoo, minkä sarjan voittajasta tulee Panuman Kalakunkku 2021. Lisäksi jokaisen sarjan voittajat palkitaan. Jännitettävää siis riittää!

 

Kisapaikalla on tarjolla kello 15 alkaen herkullista syötävää, musiikkiesityksiä sekä mukavaa tekemistä koko perheelle. Hätälä oy:n kalamestari Matti Koistinen antaa ohjeita saaliskalojen käsittelyyn. Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Panumajärvi ry ja Ala-Kollajan osakaskunta.

”Paikalle kannattaa tulla kauempaakin seuraamaan kisapäivää ja nauttimaan mukavasta ohjelmasta ja yhteisöllisestä meiningistä”, kutsuvat järjestäjät viettämään iloista elokuista päivää.

 

Yhteistyöterveisin Ala-Kollajan osakaskunnan puheenjohtaja Eero Oinas-Panuma

Lisätietoja tapahtumasta sähköpostitse Eero.Oinas-Panuma(at)pudasjarvi.fi ja puhelimitse 0400388268

Tiedot

Päivämäärä:
7.8.2021
Aika:
14:00 - 16:00

Järjestäjät

Panumajärvi ry
Ala-Kollajan osakaskunta