Search
Close this search box.

Vuoden 2024
kalastonhoitomaksu
on nyt myynnissä

Tervetuloa ahvennettiin!

Ahvennet on tietolähde kaikille kaloista ja kalastuksesta kiinnostuneille. Kalatalouden Keskusliiton ahvennet tarjoaa tietoa niin kalastuksesta, tarvittavista kalastusluvista kuin kalastuksenvalvonnasta. Sivustolta löydät apua osakaskuntien ja kalatalousalueiden toimintaan ja kalavesien hoitoon sekä kaupalliseen kalastukseen.

Kalatalouteen liittyvän asiatiedon lisäksi ahvennetistä löytyvät yhteystiedot koko Suomen kattavalle verkostolle paikallisia kalatalousasiantuntijoita kalatalouskeskuksista ja kalastajaliitoista.

Laajan tuotekaupan valikoimista löytyvät niin asiantuntijoiden laatimat oppaat ja tarvikkeet kalastuksenvalvontaan kuin kuuluisat kalapelikortit ja -julisteet.

Tapahtumakalenterista löydät muun muassa kalamarkkinat ja koulutukset

Tuotekaupasta löydät oppaat, pelit ja kalastuksenvalvonta-tuotteet

Ajankohtaista

Ahvenposti 4/2024

Kalatalouden Keskusliiton uutiskirje Ahvenpostin kesänumero on julkaistu. Ahvenposti on ilmainen sähköinen uutiskirje, joka sisältää tuoreimmat kuulumiset kalatalouden ja kalastuksen parista. Ahvenpostin kesäextrassa tietoa kaikille kesän kalastajille muun muassa pyydysmerkinnästä, kalastuksesta

Lue lisää »
Kalastuksenvalvojat tarkistavat kalanpyydysten merkintöjä valvontaveneestä.

Kalastonhoitomaksuvarojen jako alueittain vuonna 2023

ELY-keskukset jakavat kalastajien maksamista kalastonhoitomaksuista kertyneitä varoja eteenpäin omilla toimialueillaan. Mihin nuo varat ovat eri ELY-keskusten alueilla menneet? Kalastajien maksamista kalastonhoitomaksuista kertyneitä varoja oli vuonna 2023 käytettävissä valtakunnallisesti hieman edellistä

Lue lisää »

Mainos