Valtakunnallinen kalastuspäivä 18.5.2022
Muista myös Koululuokkien Kalabongauskisa!

Tervetuloa ahvennettiin!

Ahvennet on tietolähde kaikille kaloista ja kalastuksesta kiinnostuneille. Kalatalouden Keskusliiton ahvennet tarjoaa tietoa niin kalastuksesta, tarvittavista kalastusluvista kuin kalastuksenvalvonnasta. Sivustolta löydät apua osakaskuntien ja kalatalousalueiden toimintaan ja kalavesien hoitoon sekä  kaupalliseen kalastukseen.

Kalatalouteen liittyvän asiatiedon lisäksi ahvennetistä löytyvät yhteystiedot koko Suomen kattavalle verkostolle paikallisia kalatalousasiantuntijoita kalatalouskeskuksista ja kalastajaliitoista. Laajan tuotekaupan valikoimista löytyvät niin asiantuntijoiden laatimat oppaat ja tarvikkeet kalastuksenvalvontaan kuin kuuluisat kalapelikortit ja -julisteet.

Toimintaohjeet koronaepidemian ajaksi kalatalousalueille ja kalastuksenvalvontaan löytyvät kyseisten otsakkeiden alta ahvennetistä. Koronaepidemian vuoksi työskentelemme pääasiassa etänä, voit olla meihin yhteydessä henkilökohtaisten sähköpostien tai matkapuhelinnumeroiden kautta, jotka löytyvät yhteystiedoista.

Tilaa Suomen Kalastuslehti nyt vuodelle 2022

Tuotekaupasta löydät oppaat, pelit ja kalastuksenvalvonta-tuotteet

Ajankohtaista

Lohen vapaa-ajankalastuksen uudet säännöt merialueilla

Vapaa-ajankalastajien lohenpyyntiin vaikuttavat vuonna 2022 voimaan astuneet EU:n uudet rajoitukset. Suomenlahtea ja rannikkoa lukuun ottamatta rasvaevällinen lohi on kokonaan rauhoitettu. Rannikkovesissä luonnonlohta voi pyytää vain 1.5.-31.8. välisenä aikana, muulloin vapautettava

Lue lisää »

Mainos

Mainostaja!

Hanki tästä yrityksellesi tai yhteisöllesi mainostila edulliseen kuukausihintaan.