Valtakunnalliset kalatalousaluepäivät
risteillään taas 28.-30.3.2023

Ilmoittaudu mukaan!

Kuva: Viking Line

Tervetuloa ahvennettiin!

Ahvennet on tietolähde kaikille kaloista ja kalastuksesta kiinnostuneille. Kalatalouden Keskusliiton ahvennet tarjoaa tietoa niin kalastuksesta, tarvittavista kalastusluvista kuin kalastuksenvalvonnasta. Sivustolta löydät apua osakaskuntien ja kalatalousalueiden toimintaan ja kalavesien hoitoon sekä  kaupalliseen kalastukseen.

Kalatalouteen liittyvän asiatiedon lisäksi ahvennetistä löytyvät yhteystiedot koko Suomen kattavalle verkostolle paikallisia kalatalousasiantuntijoita kalatalouskeskuksista ja kalastajaliitoista. Laajan tuotekaupan valikoimista löytyvät niin asiantuntijoiden laatimat oppaat ja tarvikkeet kalastuksenvalvontaan kuin kuuluisat kalapelikortit ja -julisteet.

Toimintaohjeet koronaepidemian ajaksi kalatalousalueille ja kalastuksenvalvontaan löytyvät kyseisten otsakkeiden alta ahvennetistä. Koronaepidemian vuoksi työskentelemme pääasiassa etänä, voit olla meihin yhteydessä henkilökohtaisten sähköpostien tai matkapuhelinnumeroiden kautta, jotka löytyvät yhteystiedoista.

Tapahtumakalenterista löydät koulutukset, tapahtumat ja kalamarkkinat

Tuotekaupasta löydät oppaat, pelit ja kalastuksenvalvonta-tuotteet

Ajankohtaista

Kalastajaveneet kokoontuvat Stadin silakkamarkkinoilla Kauppatorin rantaan.

Ken on maassa maukkain

Silakkaraati on jo 1970-luvulta lähtien kokoontunut Helsingin silakkamarkkinoiden ensimmäisenä päivänä valitsemaan vuoden maustekalaa ja vuoden silakkayllätystä. Minulla oli tänä vuonna kunnia päästä mukaan raatiin. On sunnuntaiaamupäivä 2. lokakuuta ja Helsingin

Lue lisää »

Ahvenposti 5/2022

Kalatalouden Keskusliiton sähköinen uutiskirje Ahvenposti 5/2022 on ilmestynyt. Ahvenpostin vitosnumeron aiheina muun muassa kalatalousohjelma kevään vaaleihin, siian merikalastuksen solmuvälin nostaminen, hallien poistotuki, syksyn rahoitushaut vesistökunnostuksiin ja paljon muuta. Lue Ahvenposti 5/2022

Lue lisää »

Mainos

Mainostaja!

Hanki tästä yrityksellesi tai yhteisöllesi mainostila edulliseen kuukausihintaan.