Search
Close this search box.

Vuoden 2024
kalastonhoitomaksu
on nyt myynnissä

Tervetuloa ahvennettiin!

Ahvennet on tietolähde kaikille kaloista ja kalastuksesta kiinnostuneille. Kalatalouden Keskusliiton ahvennet tarjoaa tietoa niin kalastuksesta, tarvittavista kalastusluvista kuin kalastuksenvalvonnasta. Sivustolta löydät apua osakaskuntien ja kalatalousalueiden toimintaan ja kalavesien hoitoon sekä kaupalliseen kalastukseen.

Kalatalouteen liittyvän asiatiedon lisäksi ahvennetistä löytyvät yhteystiedot koko Suomen kattavalle verkostolle paikallisia kalatalousasiantuntijoita kalatalouskeskuksista ja kalastajaliitoista.

Laajan tuotekaupan valikoimista löytyvät niin asiantuntijoiden laatimat oppaat ja tarvikkeet kalastuksenvalvontaan kuin kuuluisat kalapelikortit ja -julisteet.

Tapahtumakalenterista löydät muun muassa kalamarkkinat ja koulutukset

Tuotekaupasta löydät oppaat, pelit ja kalastuksenvalvonta-tuotteet

Ajankohtaista

Kalastuksenvalvojat tarkistavat kalanpyydysten merkintöjä valvontaveneestä.

Kalastonhoitomaksuvarojen jako alueittain vuonna 2023

ELY-keskukset jakavat kalastajien maksamista kalastonhoitomaksuista kertyneitä varoja eteenpäin omilla toimialueillaan. Mihin nuo varat ovat eri ELY-keskusten alueilla menneet? Kalastajien maksamista kalastonhoitomaksuista kertyneitä varoja oli vuonna 2023 käytettävissä valtakunnallisesti hieman edellistä

Lue lisää »

Ahvenposti 3/2024

Ahvenposti on Kalatalouden Keskusliiton sähköinen uutiskirje. Ahvenposti 3/2024 on ilmestynyt – Lue Ahvenposti tästä Jos haluat tilata uutiskirjeemme suoraan sähköpostiisi voit tehdä tilauksen tästä. Lisätietoja uutiskirjeen tietosuojaselosteesta.

Lue lisää »

Kalabongauskisan voittoja kahteen helsinkiläiseen peruskouluun

Koululuokkien Kalabongauskisan voitti Pohjois–Haagan yhteiskoulun 8D–luokka. Vuodesta 2015 järjestettyyn kalabongauskisaan osallistui tänä vuonna 21 koululuokkaa eri puolilta Suomea. Kalatalouden Keskusliitto järjesti toukokuussa Koululuokkien Kalabongauskisan kaikille Suomen peruskouluille osana Valtakunnallista kalastuspäivää.

Lue lisää »

Mainos