Vuoden 2024
kalastonhoitomaksu
on nyt myynnissä

Tervetuloa ahvennettiin!

Ahvennet on tietolähde kaikille kaloista ja kalastuksesta kiinnostuneille. Kalatalouden Keskusliiton ahvennet tarjoaa tietoa niin kalastuksesta, tarvittavista kalastusluvista kuin kalastuksenvalvonnasta. Sivustolta löydät apua osakaskuntien ja kalatalousalueiden toimintaan ja kalavesien hoitoon sekä kaupalliseen kalastukseen.

Kalatalouteen liittyvän asiatiedon lisäksi ahvennetistä löytyvät yhteystiedot koko Suomen kattavalle verkostolle paikallisia kalatalousasiantuntijoita kalatalouskeskuksista ja kalastajaliitoista.

Laajan tuotekaupan valikoimista löytyvät niin asiantuntijoiden laatimat oppaat ja tarvikkeet kalastuksenvalvontaan kuin kuuluisat kalapelikortit ja -julisteet.

Tervetuloa Valtakunnallisille Kalatalousaluepäiville 20.-22.3.2024

Tuotekaupasta löydät oppaat, pelit ja kalastuksenvalvonta-tuotteet

Ajankohtaista

Kalastuksenvalvoja Vesa Liukkonen ja kalastusmestari Paavo Suominen merellä kalastusta valvomassa.

Vuoden kalastuksenvalvoja on Vesa Liukkonen

Kalatalouden Keskusliitto järjesti Vuoden Kalastuksenvalvoja -kilpailun, jonne kuka tahansa sai ehdottaa omasta mielestään parasta kalastuksenvalvojaa. Kovatasoisen ja tiukan kilpailun voittajaksi ja vuoden kalastuksenvalvojaksi on valittu kustavilainen Vesa Liukkonen. Kunniamaininnan saivat

Lue lisää »
Viidellä liilalla tupsukoukulla varustettu kalastuslitka ahvenen kalastukseen.

Saako kalastonhoitomaksulla litkata ahvenia?

Kalatalouden Keskusliittoon tulee aika ajoin kiinnostavia ja joskus hankaliakin kysymyksiä kalastuksesta, kalastusluvista, kalastuksenvalvonnasta ja kalastuslain tulkinnoista. Tuoreimpana esimerkkinä kysymys ahvenlitkasta. Airisto-Velkuan kalatalousalueen toiminnanjohtaja Timo Saarinen sai paikalliselta kalastajalta mielenkiintoisen kysymyksen

Lue lisää »

Ahvenposti 5/2023

Ahvenposti on Kalatalouden Keskusliiton sähköinen uutiskirje. Ahvenposti 5/2023 on ilmestynyt – Lue Ahvenposti tästä! Jos haluat tilata uutiskirjeemme suoraan sähköpostiisi voit tehdä tilauksen tästä. Lisätietoja uutiskirjeen tietosuojaselosteesta.

Lue lisää »

Mainos