Ankeriaan rauhoitus on alkanut

Tervetuloa ahvennettiin!

Ahvennet on tietolähde kaikille kaloista ja kalastuksesta kiinnostuneille. Kalatalouden Keskusliiton ahvennet tarjoaa tietoa niin kalastuksesta, tarvittavista kalastusluvista kuin kalastuksenvalvonnasta. Sivustolta löydät apua osakaskuntien ja kalatalousalueiden toimintaan ja kalavesien hoitoon sekä  kaupalliseen kalastukseen.

Kalatalouteen liittyvän asiatiedon lisäksi ahvennetistä löytyvät yhteystiedot koko Suomen kattavalle verkostolle paikallisia kalatalousasiantuntijoita kalatalouskeskuksista ja kalastajaliitoista. Laajan tuotekaupan valikoimista löytyvät niin asiantuntijoiden laatimat oppaat ja tarvikkeet kalastuksenvalvontaan kuin kuuluisat kalapelikortit ja -julisteet.

Toimintaohjeet koronaepidemian ajaksi kalatalousalueille ja kalastuksenvalvontaan löytyvät kyseisten otsakkeiden alta ahvennetistä. Koronaepidemian vuoksi työskentelemme pääasiassa etänä, voit olla meihin yhteydessä henkilökohtaisten sähköpostien tai matkapuhelinnumeroiden kautta, jotka löytyvät yhteystiedoista.

Tapahtumakalenterista löydät koulutukset, tapahtumat ja kalamarkkinat

Tuotekaupasta löydät oppaat, pelit ja kalastuksenvalvonta-tuotteet

Ajankohtaista

Rannikon kalatalousaluepäivät 28.-29.9.2022

Tervetuloa rannikon kalatalousaluepäiville Turkuun 28.-29.9.2022  Tänä vuonna voidaan vihdoin taas tavata kasvotusten! Rannikon kalatalousaluepäivät järjestetään syyskuussa Turussa. Ohjelma järjestetään osittain kaksikielisellä ohjelmalla. Seminaaripäivä vietetään Valtion Virastotalossa Turussa ja toisena päivänä retkeillään Kustavissa ja Taivassalossa.

Lue lisää »

Ravustuskausi alkaa, oletko valmiina?

Monelle ravustus ja ravuilla herkuttelu on kesän kohokohta. Nyt odotus palkitaan, sillä ravustuskausi käynnistyy heinäkuun 21. päivä kello 12 ja jatkuu lokakuun viimeiseen päivään asti. Parhaimmillaan ravustus on hauskaa yhdessä

Lue lisää »

Mainos

Mainostaja!

Hanki tästä yrityksellesi tai yhteisöllesi mainostila edulliseen kuukausihintaan.