Etusivu
Choose language

Keskusliitto Kalastus Kaikkea kalasta Kalastuksenvalvonta Kalastusalueet Osakaskunnat Kaupallinen kalastus Tuotteet

Kalatalouden Keskusliitto
Malmin kauppatie 26
00700 Helsinki
Puhelin (09) 6844 590
Fax (09) 6844 5959
Email kalastus@ahven.net
 
Etusivu
Extranet
 
Ostoskori  

Kalaveden hoito


 

1114 Virtavesien kunnostus

Tämä opas on perusteos jokaiselle virtavesikunnostuksesta kiinnostuneelle ja sen parissa työskentelevälle. Kirjan on kirjoittanut Keski-Suomen ELY-keskuksen kalabiologi Anssi Eloranta, 2010. Kirja on kovakantinen A4-kokoa, 278 s.

Hinta: 29 € Lisää >>

 

 

1700 Kalaveden hoito

Opastusta osakaskunnille ja kalastusalueille. Tarpeellisia neuvoja ja ohjeita käytännön kalavesien hoitotyöhön. Kirja soveltuu myös oppikirjaksi kalatalousalan oppilaitoksiin ja käsikirjaksi kalataloudessa toimiville. Kari Kilpinen 2002.

Hinta: 10 € Lisää >>

 

 

1702 Happamat vedet ja niiden kalkitsemisesta

Happamoitumisen vaikutukset, Kalkkilaadut, kalkituksen vaikutuksista, suorituksesta ja kustannuksista. Kirjoittanut Kari Kilpinen 1984. 22 sivuinen moniste.

Hinta: 3,7 € Lisää >>

 

 

1705 Kalanpoikasten luonnonravintoviljely

Käytännönläheinen opas asian perusteista. Luonnonravintolammikon suunnittelu, patoaminen, kanavointi, täyttäminen, tyhjennysmunkin piirustukset ym. Kirjoittanut Martti Korhonen 1978. 53 sivua.

Hinta: 3,7 € Lisää >>

 

 

1707 Rapuvedet tuottaviksi

Kirja raputalouden käytännön ongelmien ratkaisuun niin vesien omistajille kuin muillekin rapuvesien hoidosta kiinnostuneille. Kirjoittajina J. Tulonen, E. Erkamo, T. Järvenpää ym. Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos 1998.

Hinta: 25 € Lisää >>

 

 

1710 Suomen rapu

Ravun nousu, tuho ja tulevaisuus. Kari Kilpisen kirjoittama teos jokiravun ja ravustuksen vaiheista sekä merkityksestä 1800-luvun puolivälistä nykypäivään.

Hinta: 33 € Lisää >>

 

 

1711 Istuta Paremmin. Käsikirja kalojen ja rapujen istuttajille

Istuta Paremmin -kirjaan on koottu viimeisin tieto hyvästä kala- ja rapuistukkaasta ja istuttamisesta. Siinä annetaan suosituksia mm. poikasen koosta ja kuntokertoimista sekä istutusajankohdista. Kirjassa on myös ohjeita ja suosituksia istukkaiden kuljettamisesta ja keskikoon ja painon mittaamisesta. Suositukset perustuvat useiden työryhmien raportteihin.
Kirja täydentää Kalatalouden Keskusliiton julkaisemaa Kalaveden Hoito -kirjan istutusosaa. Yhdessä nämä kirjat antavat ohjeita kalaveden hoitotoimille. Kirja on laadittu ymmärrettävään muotoon ja toimitettu nelivärisenä. Se soveltuu mainiosti osakaskuntien ja kalastusalueiden tarpeisiin.

Hinta: 7 € Lisää >>